Stimulator KELPAK cu extract de alge marine ( 100 % natural ), 500 ml

  • 6802 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV16234
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 0,50 Kg

Descriere Stimulator KELPAK cu extract de alge marine ( 100 % natural ), 500 ml

Stimulatorul KELPAK ( extract lichid de alge marine obtinut prin presare la rece, produs 100% natural), este un stimulator de crestere si dezvoltare a plantelor care poate fi folosit la fertilizari foliare sau aplicat radicular pentru stimularea inradacinarii si obtinerea de recolte bogate si de calitate.

Prezentare produs : 

Stimulatorul KELPAK este un extract de alge marine ( Ecklonia maxima ) care este produs printr-un  procedeu unic, patentat "presarea la rece a celulelor".Acest procedeu confera produsului Kelpak cel mai ridicat continut de fitohormoni naturali dintre toate produsele de acest fel.

Folosirea stimulatorului KELPAK, face ca planta sa fie mai rezistenta la factorii de stres si anume : seceta, baltirea apei, carente de nutrienti si salinitatea din sol, infestarea cu nematozi sau agenti patogeni din sol.

Mod de utilizare:

-Cereale paioase si rapita : tratamentul la samanta, impreuna cu produsele de protectia plantelor ( se inlocuieste proportional apa folosita la realizarea solutiei de tratare a semintelor cu 1-2 l Kelpak la cereale paioase si 0,5-0,8 L la rapita ); tratamentul foliar la cereale paioase : 2 l /ha in toamna sau primavara devreme duc la cresterea semnificativa a masei radacinilor , a masei medii a spicului si in final la cresterea productiei de seminte.

-Cartof, ceapa,usturoi : 0,2%. Se scufunda tuberculii/bulbii aproximativ 5 minute inainte de transplantare, 3-4 L/ha tratament foliar la 2 l - 28 zile de la rasarirea completa; 2 L / ha tratament foliar la 14 zile dupa primul tratament.

-Tomate, vinete, ardei, salata, varza, conopida, castraveti, dovlecel : 1% rasad - tavitele cu rasad  se tin cu partea inferioara in solutia Kelpak sau se stropesc rasadurile inainte de transplantare cu stropitoare;

-Porumb Boabe, floarea soarelui: 2 L/ha tratament foliar la stadiul de 3-5 frunze pentru o radacina puternica, rezistenta si o utiloizare superioara a nutrientilor din sol.

Recomandari generale :

-Nu se aplica in solutii cu un pH mai mare de 7.

-Pentru o mai buna eficacitate a produsului, recomandam utilizarea surfactantului Asistent +

-Se recomanda ca la aplicarea cu mijloace terestre sa nu se foloseasca cantitati de apa mai mici de 200 l/ha, iar la mijloacele avio mai mici de 30-50 l/ha.

-Este compatibil cu majoritatea pesticidelor utilizate in mod curent si se poate aplica impreuna cu acestea ( TANK-MIX ), dupa o prealabila verificare a compatibilitatii produselor care se folosesc. 

-La aplicarea impreuna cu pesticidele, se vor respecta normele de protectie a muncii valabile pentru tratamentele fitosanitare.

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.