Sistem de uscare cereale ML-P14, Martin Lishman

  • 8.78345 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32628
  • Produsul este In Stoc / Greutate 8,00 Kg

Descriere Sistem de uscare cereale ML-P14, Martin Lishman

Descriere detaliata
Principiul de functionare:
Produsele depozitate se amplaseaza in jurul piedestalelor. Aerul este extras de catre ventilator, din masa depozitata, prin piedestal, realizandu-se un circuit continuu al aerului.
Observatii:
1. Uscatoarele cu piedestal, folosite cu ventilatoarele speciale, proiectate de catre specialistii britanici, asigura o uscare de 3 % pe saptamana, pe timp de vara, daca se respecta planul de amplasare al uscatoarelor.
2. Sistemul functioneaza si pentru gramezi individuale, dispuse in jurul piedestalului.
3. Un ventilator poate fi folosit pentru mai multe piedestale.Acesta se intampla in special cand sistemul este folosit pentru racire, conditionare sau conservare la rece la temperaturi scazute.
4. Sistemul poate fi folosit pentru orice tip de spatii de depozitare (cladiri mari sau mici, silozuri sau spatii deschise) atat timp cat podeaua este ferma.
Selectarea corecta a sistemului :
Piedestalele sunt fabricate in trei variante dimensionale dar se pot mari, in functie de inaltimea dorita. Pentru fiecare piedestal se recomanda un anumit tip de ventilator. Pentru a alege corect sistemul necesar, se iau in considerare urmatoarele:
-Scopul (uscare/racire/conditionare)
-Tipul recoltei si tonajul
-Umiditatea initiala
-Dimensiunile spatiului de depozitare
-Inaltimea gramezii
-Procentul de umplere al spatiului de depozitare
Atat timp cat circulatia aerului este posibila, uscatoarele cu piedestal si ventilator vor asigura o eficienta maxima in exploatare. Tot ceea ce ramane de facut este alegerea corecta a tipurilor si numarului de piedestale si ventilatoare necesare.


Pentru informatii suplimentare, CELE mai NOI OFERTE si REDUCERI, te poti abona gratuit la newsletterul Covera aici

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.