Pluviometru cu agatatoare VM-ME011

  • 1560 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32606
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,20 Kg

Descriere Pluviometru cu agatatoare VM-ME011

Pluviometru este un instrument de mare acuratete pentru masurarea caderilor de precipitatii.

Utilizarea pluviometrului

Alegeti o pozitie in spatiu deschis precum o peluza, sau in gradina de flori, tineti aparatul la distanta de gard, cladiri, copaci care pot impiedica picaturile de ploaie sa ajunga la palnia aparatului si apoi in aparat si evitati amplasarea acestuia pe ciment. Pluviometrul se pozitioneaza la o distanta de cel putin doua ori mai mare decat inaltimea obiectelor inalte. De exemplu, la un copac cu inaltimea de 4 metri, pozitionati pluviometrul la o distanta de minim 8 metri.

Utilizati un suport rotund cu diametrul 25 mm si inaltimea de 60 cm. Introduceti suportul in pamant pe jumatate. Desi aparatul trebuie montat in apropierea solului, pentru informatii generale poate fi pozitionat pe gard.

Fixati suportul de montare vertical si pozitionati pluviometrul in support. Pentru rezultate optime pluviometrul trebuie sa fie citit in fiecare zi la aceeasi ora.

Citirea pluviometrului

Ridicati paharul de masurare din suport, tineti paharul vertical la nivelul ochilor si cititi masuratoarea opus nivelului apei. Dup ace ati efectuat citirea goliti paharul.

Pluviometrul are in partea superioara un totalizator, pentru a incepe setati totalizatorul la valoarea 0 iar dupa fiecare citire mutati totalizatorul la gradatia care indica valoarea precipitatiilor citita pe pahar.


Pentru informatii suplimentare, CELE mai NOI OFERTE si REDUCERI, te poti abona gratuit la newsletterul Covera aici

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.