Usor si disponibil non stop

Covera este in acest moment magazinul online cu cea mai mare diversitate de produse pentru casa si gradina. Mai precis, azi puteti alege din peste 17.000 de produse, organizate in 60 de categorii. Cu toate acestea, este foarte usor sa alegi exact varianta potrivita, sa faci comanda si sa primesti apoi produsele la tine acasa.

Oricand, de pe desktop sau de pe mobil

Magazinul nostru este permanent deschis. Nu trebuie sa va deplasati pana la hipermarketuri sau expozitii cu vanzare, situate la marginea marilor orase, sa alergati printre rafturi, cautand pe cineva care sa va dea informatiile necesare, apoi sa asteptati la coada. Puteti vizita magazinul Covera cand va permite programul, indiferent daca sunteti la calculator, pe tableta sau mobil. Rasfoiti in liniste paginile de produse si studiati zecile de promotii in vigoare.

Aveti propriul consultant si acces permanent la informatii de specialitate

Din momentul in care apelati la Covera, veti avea propriul Account Manager. Acest lucru inseamna ca nu veti fi nevoit sa apelati la un call-center impersonal, in schimb veti tine legatura cu o singura persoana care va va oferi consultanta si va va reprezenta interesele pe tot parcursul procesului. Acel membru al echipei Covera care se ocupa de solicitarea dvs,  colaboreaza cu Departamentul Tehnic Agricover si partenerii nostri astfel incat sa primiti o solutie profesionista in maxim 48 de ore. In plus, va va informa de promotiile in vigoare si va incerca sa obtina de la furnizori cea mai buna oferta.

In plus, Covera va ofera, in sectiunea "Cum se face" o colectie de articole de specialitate care va pot ajuta sa luati cele mai bune decizii si sa aflati cat mai multe informatii despre amenajarea gradinii, intretinerea plantelor sau problemele specifice fermelor mici. Daca nu gasiti raspunsul cautat in articole, puteti face apel la forumul specializat "Intreaba gradinarul", iar noi va vom oferi in maxim 48 de ore cea mai buna solutie profesionista.

Plasati comanda cu 4 click-uri

Nu o sa va spunem ca puteti comanda dintr-un singur click, asa cum se promite in general. Suntem realisti, pentru ca nu avem nevoie sa fim altfel. La Covera, din momentul in care ajungeti pe prima pagina, pana trimiteti comanda este nevoie de patru click-uri, daca stiti de ce aveti nevoie. Este simplu si intuitiv.

Dupa ce ati plasat comanda poti sa afli foarte usor care este stadiul ei (preluata, in procesare, la depozit, livrare la data de, finalizata). Accesand contul dvs de pe Covera, gasiti AWB-ul si informatii despre curier, astfel incat sa aflati exact cand vor fi livrate produsele pe care le astepati.

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.