Cum se livreaza

Comenzile se expediaza in maxim 1-4 zile lucratoare  din momentul confirmarii telefonice functie de categoria dinc are face parte produsul. Pentru produsele vegetale (pomi, arbusti, seminte, butasi, bulbi) perioada de livrare este mai mare (3-7 zile lucratoare) datorita faptului ca ele nu stau pe stocuri ci se aduc in urma comenzilor sau se scot din pepiniere la comanda pentru a va oferii o singuranta de peste 90% a prinderii lor in curtea sau gradina dvs.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid, afisat separat pentru fiecare partener/furnizor. Aceste detalii sunt afisat in momentul plasarii comenzii, in cosul dumneavoastra. Odata plasata comanda, veti primi emailuri separate pentru comanda fiecarui partener/furnizor cu toate datele aferente acesteia.

Pentru toate produsele aflate in stoc magazin termenul de livrare este intre 1-4zile lucratoare (3-7 zile lucratoare pentru produsele vegetale ce sunt in pepiniere la momentul comenzii ) de la data plasarii comenzii. Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

In situatia in care produsele dintr-o comanda provin de la furnizori diferiti, acestea vor ajunge la dumneavoastra in colete separate. Ele vor ajuge la dumneavoastra in mai multe etape. Plata se va efectua pentru fiecare colet primit in situatia in care plata se face ramburs. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare privind intarzierea coletelor folositi numerele de contact sau adresa de email comenzi@covera.ro.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.