bb

Ultimele review-uri

x

Diana Racovitean | 18-08-2014 / 11:49

am luat si functioneaza, aveam o multime in spatele casei se urcau pe pereti si lasau numai urme lucioase, am facut o groapa, am bagat capcana si ce credeti? sunt toto acolo fara sa fie imprastiati pentru a ii aduna eu apoi, foarte practica si nici nu arata deloc rau, adica se poate folosi nu numai in spatele casei ci si in gradina din fata casei

+0 -0

x

Laura tanase | 31-07-2014 / 12:45

cat de simpatic arata, oare eficienta cum o fi ? nu exista decat o cale de a afla

+0 -0

x

eva alexandra | 27-07-2014 / 15:20

foarte practic, am rulat doar 15 cm, dupa ce s-a umplut am taiat si am tras altii 15, cred ca scap in vara asta cu 6 m

+0 -0

X

TOLPAC LARISA | 27-07-2014 / 15:17

Mi-am luat deja, sa vezi cum se urca ele pe tulpinita capcanei si surpriza, raman intepenite de parte galbena, fetita mea le inumara zilnic ::))

+0 -0

Despre capcane anti insecte

Capcanele pentru insecte au rolul de a elimina disconfortul creat de muste sau tantari in spatiile casnice sau alimentare. O alta intrebuintare este monitorizarea populatiilor de daunatori in cultura. Capcanele anti insecte sunt facute pe baza de feromoni si de substante lipicioase.
Din momentul confirmarii comenzii de catre reprezentantii Covera, livrarea se face in 2-3 zile.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului.

Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.