Momeala ROBAN PASTA 100g

  • 382 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32477
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,10 Kg

Descriere Momeala ROBAN PASTA 100g

ACŢIUNE:

 ROBAN PASTĂ este o momeală raticidă pe bază de anticoagulant, pe suport de pastă. Difenacoum-ul acţionează prin blocarea procesului de sinteză a protrombinei şi permeabilizării peretelui vaselor capilare. Moartea survine în 5-7 zile de la ingerarea momelii.

Momeala conţine benzoat de denatonium (bitrex), o substanţă foarte amară, care previne consumul accidental de către alte animale.

INDICAŢII:

Pentru combaterea şoarecilor şi şobolanilor în locuinţe, grajduri şi clădiri agricole, grădini, depozite de deşeuri, cazărmi, magazii, vagoane, containere, etc.

UTILIZARE:

Se plasează momeala în galeriile active şi locurile frecventate de şoareci şi şobolani. Amplasarea se face în recipienţi (tăviţe de carton, plastic) în locuri, ferit de lumină, umezeală, să nu permită accesul copiilor şi animalelor domestice, în apropierea căilor de acces, a cuiburilor sau în locurile de hrănire a şobolanilor. În cazul în care este posibil fixaţi momeala, astfel încât să nu poată fi deplasat.

Pentru combaterea şobolanilor produsul se amplasează în cantitate de 4 plicuri la distanţe de 5-10 m, iar în cazul şoarecilor câte 1 plic la distanţe de 2-5 m. Momelile de ROBAN PASTĂ se reînnoiesc pe măsură ce se consumă la intervale de 3-4 zile, până ce consumul încetează complet (2-3 săptămâni). În măsura în care consumul încetează, deratizarea se consideră încheiată. Moartea şobolanilor şi şoarecilor survine după 5-7 zile de la consum.

MĂSURI DE PRECAUŢIE:

  - Produs toxic – grupa III-a de toxicitate.

Produsul se păstrează în ambalajul original, la temperatura camerei (15-25 gr. C) (S – 1). A  nu se lăsa la îndemâna copiilor (S-2)! Persoanele care se pot afla în preajma momelilor amplasate vor fi în mod obligatoriu atenţionate pentru a nu atinge materialul toxic. Pentru accidentele apărute prin nerespectarea instrucţiunilor de utilizare se face răspunzătoare persoana care a folosit momeala toxică.

Pe timpul plasării momelilor, operatorului îi este interzis fumatul şi consumul de alimente şi băuturi (S-21). A se evita contactul cu pielea şi cu ochii (S - 24/25).A se purta echipament de protecţie corespunzătoare (S – 37).

După plasarea acestui produs se spală riguros mâinile cu apă şi săpun. Produsul este nociv prin înghiţire (R-25). În caz de înghiţire se consultă imediat medicul şi a i se arăta ambalajul sau eticheta (S-46).

                Cadavrele de rozătoare, momeala neconsumată după deratizare se adună şi se îngroapă, fiind toxice pentru animale, iar ambalajele se ard.

                La animalele intoxicate se foloseşte drept antidot vitamina K1.

Animalele de rentă intoxicate accidental se scot din circuitul alimentar uman

Specificatii

Ambalaj - 0,100 kg
Mod actiune - Ingerare

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.