Momeala PRODIORAT PELET 400g

  • 654 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32474
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,40 Kg

Descriere Momeala PRODIORAT PELET 400g

INDICAŢII:

Prodiorat Pelet poate fi folosit pentru combaterea şoarecilor şi şobolanilor în locuinţe, grajduri şi clădiri agricole, grădini, depozite de deşeuri, cazărmi, magazii, vagoane, containere.

Prodiorat PELET este un raticid pe bază de anticoagulant, sub formă de cereale mărunţite şi peletate, gata de folosire, de culoare roşie, folosit la combaterea şoarecilor şi şobolanilor. Bromadiolona acţionează prin blocarea procesului de sinteză a protrombinei şi permeabilizării peretelui vaselor capilare.

Prodiorat Pelet este eficient în combaterea unor tipuri variate de rozătoare: şoareci de casă, şoareci de câmp, şobolani de canal, şobolani negri, etc. După ingerarea raticidului sub formă de cereale peletate, rozătorul moare încet, în 3-6 zile prin hemoragie, fără a trezi bănuieli în rândul celorlalţi membri ai coloniei.

Prodiorat Pelet, din motiv de securitate, conţine o substanţă extrem de amară - Benzoat de Denatoniu, în concentraţie de 0,001% (10 ppm). În acelaşi concentraţie, gustul amar nu este perceput de rozătoare, astfel vor consuma produsul cu plăcere.

Suportul de cereale este tratat termic, pentru combaterea gărgăriţei cerealelor.

UTILIZARE:

Pentru combaterea şobolanilor produsul se amplasează în cantitate de 1-2 linguri (circa 100 g), pe o bucată de hârtie sau material plastic, în mai multe locuri, ferit de lumină, umezeală, să nu permită accesul copiilor şi animalelor domestice, în apropierea căilor de acces, a cuiburilor sau în locurile de hrănire a şobolanilor. Grămezile de Prodiorat Pelet se reînnoiesc pe măsură ce se consumă. În măsura în care consumul încetează, deratizarea se consideră încheiată.

Pentru combaterea şoarecilor, momeala se amplasează în grămezi mai mici (20-25 g) decât cele folosite pentru şobolani şi în cât mai multe locuri.

AVERTIZĂRI:

Produsul se păstrează sub cheie, în ambalajul original, la temperatura camerei. Pentru accidentele apărute prin nerespectarea instrucţiunilor de utilizare se face răspunzătoare persoana care a folosit momeala toxică. Pe timpul plasării momelilor, operatorului îi este interzis fumatul şi consumul de alimente şi băuturi. După plasarea acestui produs se spală riguros mâinile cu apă şi săpun. Locurile de amplasarea a produsului Prodiorat Pelet vor fi semnalizate cu inscripţii vizibile. Cadavrele de rozătoare, momeala neconsumată după deratizare se adună şi se îngroapă, fiind toxice pentru animale, iar ambalajele se ard. La animalele intoxicate se foloseşte drept antidot vitamina K1. Animalele de rentă intoxicate accidental se scot din circuitul alimentar uman. Produs toxic - a nu lăsa la îndemâna copiilor. A nu se refolosi ambalajul după golire.

Specificatii

Ambalaj - 0,100 kg
Clasa daunatori - Soareci
Mod actiune - Ingerare

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.