Insecticid Bayer K-Obiol EC 25, 1 L

  • 24442 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV1365
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 1,00 Kg

Descriere Insecticid Bayer K-Obiol EC 25, 1 L

Beneficii client:

-acest insecticid este foarte eficient pentru combaterea insectelor aparute in spatiile de depozitare (silozuri de cereale, depozite de legume, magazii )

-are un efect rapid si vizibil

-asigura protectia produselor depozitate pentru o perioada de 6-10 luni, fara a mai fi nevoie pentru alte interventii

Avantaje produs:

-cerealele tratate cu K-Obiol EC 25 prin aplicare directa pot fi consumate imediat, fara nici un fel de pericol pentru sanatatea umana

- este un produs care actioneaza prin contact si ingestie, recomandat pentru combaterea celor mai raspanditi daunatori ai produselor agricole si alimentelor depozitate

-poate fi folosit si pentru dezinsecția suprafețelor pe/ în care urmează să fie depozitate cerealele

Descriere:

K-Obiol EC 25 este un insecticid piretroid de la Bayer, formulat ca o emulsie concentrată de deltamethrin (2,5% w/w) şi piperonil butoxid (22,5% w/w), dispersabilă in solvenţi organici.  Produsul oferă protecţie maximă pentru spaţiile de depozitare goale (silozuri de cereale - grau, orz, porumb, secară, depozite de legume, fructe sau plante tehnice, magazii etc.) şi pentru produsele agricole depozitate, impotriva celor mai răspandiţi dăunători specifici: gărgăriţele (grau, orz, porumb), moliile (cereale, făină, fructe uscate), cariul cerealelor, ploşniţa cerealelor, gandacii de cereale, musculiţa de oţet etc.

100 g de substanta contin 2.5 grame de deltamethrin (25g/kg), 22.5g de piperonil butoxide si coformulanti pana la 100 g. 

Mod de utilizare:

- 50 ml in 5 litri de apa pentru tratarea spatiilor goale de depozitare pentru 100 mp

- 1000 ml in 99 litri de apa pentru tratarea cerealelor prin aplicare directa pentru 100 tone de cereale

Produsul extrem de versatil permite utilizarea şi aplicarea sa prin toate metodele de dezinsecţie cunoscute: ceaţă caldă (thermal fogging), ceaţă rece (cold fogging) şi reziduală (cu pompa de spate de presiune scăzută), in funcţie de necesităţile de tratament ale spaţiului de depozitare şi de tipul produselor ce urmează a fi protejate.

Tratamentul cu K-Obiol EC 25 poate eradica infestările cu insecte dăunătoare din spaţiile de depozitare goale (tratamentele de tip "ceaţă caldă" sau"ceaţă rece" avnd efectul de a scoate şi ucide dăunătorii ascunşi in locurile greu accesibile) şi asigură o remanenţă remarcabilă atat prin tratamentul pe suport (depozit gol), cat mai ales prin tratamentul"direct pe produs", formand o peliculă protectoare de substanţă insecticidă activă pană la 12 luni, in funcţie de doza tratată.


Pentru informatii suplimentare abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici.


Daunatori atacati de k-obiol EC 25


Profil tehnic si dozaj K-Obiol EC 25


Specificatii

Ambalaj - 1 l
Concentratie substanta activa - deltametrina 2.5% si este ajutata cu acceleratorului PBO Piperonil Butoxid in concentratie de 22.5%
Dozaj - 50 ml in 5 litri de apa
Omologari - Aviz Anul 1995
Clasa daunatori - Molii
Substanta activa - deltametrina 2.5% si este ajutata cu acceleratorului PBO Piperonil Butoxid in concentratie de 22.5%

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.