bb

Ultimele review-uri

Intrebare

Adrian | 15-03-2015 / 12:11

Care este sistemul de prindere pentru acest produs? Eu vreau sa il montez pe glaful exterior de la balcon (are aproximativ 650 cm lungime). Cate bucati ar fi suficiente pentru a acoperi toata suprafata (nu stiu cat de mare este deschidere tepilor)?
Multumesc anticipat!

+0 -0

x

SAUL ROBERT | 27-07-2014 / 14:43

recomand tuturor acest produs, eu am comanda initial 1 bucata sa vad despre cum sta streaba dupa care am revenit cu o comanda de 5 bucati, sunt foarte multumit, raportul calitate pret este excelent si cel mai importnat nu face rau pasarilor, doar le tine la distanta ! +++++

+0 -0

Despre anti pasari

Capcanele anti pasari au rolul de a indeparta zburatoarele de zonele unde prezenta acestora poate provoca distrugeri sau mizerie. Se pot folosi ultrasunete sau repelenti metalici. Anti pasarile sunt necesare in zonele cu culturi agricole pentru protectia plantelor sau in zonele cu cladiri inalte pentru a nu se face mizerie si zgomot.
Din momentul confirmarii comenzii de catre reprezentantii Covera, livrarea se face in 2-3 zile.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.