bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

perii colectoare

Seician Adrian | 08-05-2017 / 12:51

Nu stiu ce dimensiuni au periile colectore si unde se gasesc.

+0 -0

trimmmer einhal

barbcosmin | 13-05-2015 / 18:57

salut , am cumparat si eu una , e f. buna , merge f, bine , multumit , dar acum am vazut ceva ce ma pus pe ginduri , cind termi firul de pe bobina cum se inlocuieste cu altul , ?caci daca trebuie sa cumpar alta bobina de fiecare data nu mai e avantajos, se poate schimba dispozitivul bobinei cu unul obisnuit la care se introduce alt fir doar? , multumesc

+0 -0

trimer cu acumulator

popescu emilian | 12-05-2015 / 12:40

buna ziua, dorim achizitie trimer cu acumulator, daca aveti rezerva de acumulator in oferta ?(care sa stea la incarcat cat timp tundem gazonul.)

+0 -0

Despre trimmere, foarfeci si coase electrice

In curtea sau gradina dumneavostra aveti pus gazon si daca mai aveti si gard viu, puteti sa va folositi de trimmere,foarfeci si coase electrice pentru tundere.Ca folositi un trimmer pentru gazon, sau o foarfeca pentru gard viu, aveti la alegere o gama variata cu care puteti avea "frizura" mult dorita pentru ele fara prea mare efort si sa alocati prea mult timp acestei activitati.In functie de ce suprafata de gazon, iarba aveti sau ce tip de gard viu puteti consultandu-va cu noi la Covera sa faceti alegerea dorita.

Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.