bb

Ultimele review-uri

-

Petrache | 17-07-2014 / 17:33

Am luat toata gama Raider, incepand de la trimmer pana la bormasina . si ma bate gandul si la asta . pentru ca sunt ieftine si au mers perfect mereu .

+0 -0

-

Cristy | 10-07-2014 / 15:00

Mi-a fost recomandata.. abia astept sa va ajunga !

+0 -0

-

Andrei Stefan | 19-06-2014 / 11:38

Wow . nu ma asteptam sa fie atat de eficienta, Nu prea am auzit de firma asta dar isi face datoria cum trebuie ! va multumesc

+0 -0

Despre masini de tuns iarba si gardul

Orice posesor de gradina stie ca mai devreme sau mai tarziu va cumpara o masina de tuns iarba, pe langa alte investitii pe care le va face pentru a crea o oaza verde. Achizitia unei masini de tuns iarba este indispensabila pentru intretinerea aspectului curat si sanatos al gazonului. In functie de suprafata gazonului si de specificul gradinii, puteti opta pentru o masina de tuns iarba electrica sau o masina de tuns iarba cu motor. Portofoliul Covera include masini de tuns gazonul profesionale, potrivite pentru firmele care se ocupa de amenajari sau pentru administratiile publice care prefera sa execute cu forte proprii intretinerea spatiilor verzi, fara a apela la externalizarea acestor servicii.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.