bb

Ultimele review-uri

foarte bun

Cretan Florin | 07-12-2013 / 12:27

Cu toate ca in descriere este specificat ca nu are rezervor pt detergent, in realitate are (este vorba de acel bidonas de 500 ml care se monteaza pe lance), cel putin cel comandat de mine a avut asa ceva. Foarte multumit de sistemul Start & Stop, tot ceea ce trebuie sa faci prima data este sa conectezi aparatul sa sursa de apa si sa pornesti aparatul, pompa se va amorsa singura dupa care vei porni si opri lancea de cate ori vrei, fara a mai fi nevoie sa pornesti si sa opresti aparatul de fiecare data. Este o placere sa-l folosesti !

+1 -0

Despre masini de spalat cu presiune

Un aparat de curatat sub presiune este cel mai pretios aliat al gospodinelor care trebuie sa mentina o varietate de suprafete, uneori dificile, curate si igienizate. In functie de specificatii, un aparat de spalat cu presiune, poate fi utilizat si la diferite aplicatii in jurul casei sau un garaj, pentru curatarea mobilierului de gradina, bicicletelor sau a masinii. Pentru cei interesati de brandul echipamentelor achizitionate si care cauta de exemplu un aparat de curatat sub presiune skil precum si alte unelte si utilaje provenite de la producatori cu reputatie excelenta pe piata.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.