bb

Ultimele review-uri

Informatia adevarata ????????????

Moraru Coriolan | 25-06-2017 / 14:54

- Se poate porni foarte usor avand pornirea electrica ??????????????????? - Incarcator baterie
- Baterie
Generatorul curent AGT 4500 EAG este un generator de curent monofazat, portabil, montat pe un cadru tubular de protec?ie ?i manipulare, ac?ionat de un motor termic pe benzin? BRIGGS & STRATTON cu pornire manual?, la sfoar? ???????????????????? Care este informatia adevarata LA SFOARA sau ELECTRIC

+0 -0

Liviu | 12-01-2015 / 10:45

In functie de specificatiile furnizate de producator se vor pune, dar in sarcina este destul de variabil, depinde de numarul de consumatori .

+0 -0

generator

rusu | 08-01-2015 / 12:34

ADAUGATI SI AUTONOMIE IN FUNCTIONARE LA UN PLIN!

+0 -0

generator

rusu gabi | 08-01-2015 / 12:31

este cu pornire manuala sau electrica?

+0 -0

Despre generatoare curent

Daca aveti o casa departe de zgomotul si poluarea marilor orase, va bucurati fara indoiala de o multime de avantaje, fata de citadini. Pe de alta parte insa, aveti de gestionat si o serie de neplaceri, dintre care cea mai serioas apare a fi asigurarea constanta a alimentarii cu curent electric. In acest context, aveti evident, nevoie de un generator curent electric. Inainte de alege modelul potrivit de generator curent electric, trebuie sa evaluati consumatorii. De asemenea, este important sa cantariti cu atentie avantajele si dezavantajele de a opta pentru un generator cu motor diesel sau un generator cu motor pe benzina. Daca bugetul este un criteriu important, trebuie sa stiti ca ne-am asigurat ca avem pentru toata gama de generatoare electrice preturi convenabile, in functie de de calitatea si specificatiile lor.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.