Pachet promo FLERIANA: Produs Natural Anti-molii pentru haine + Odorizant Natural pentru Haine - Gardenia

  • 2795 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33542
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,01 Kg
Produs VANDUT de SAFILAR SRL

Descriere Pachet promo FLERIANA: Produs Natural Anti-molii pentru haine + Odorizant Natural pentru Haine - Gardenia

Pachet Fleriana Produs Natural Anti-molii + Odorizant Natural pentru Haine - Gardenia 3+3 bucati

Beneficii client:

- este primul produs natural cu un efect extraordinar de indepartare al moliilor si de odorizare a hainelor depozitate;

- are in compozitie un amestec complex de extracte naturale de flori de lavanda si diverse alte soiuri de flori atent selectionate;

- ideale pentru hainutele copiilor.

- durata mare de actiune de pana la 5 luni 

Avantaje produs:

- nu lasa pete sau reziduri pe haine;

- este un produs ecologic ce respecta mediul inconjurator, de la faza de productie si pana la utilizare;

- protejeaza in mod natural hainele preferate de actiunea distructiva a moliilor;

- garanteaza o durata de actiune de pana la 3 luni.

Descriere produs:

Inspirat de laboratoarele naturii si dezvoltat in laboratoarele universitare, Fleriana este o reala inovatie. Este primul produs natural cu un efect extraordinar de indepartare a moliilor si de odorizare a hainelor depozitate. Utilizand Fleriana, va veti proteja in mod natural hainele preferate de actiunea distructiva a moliilor.Este un produs complet natural, avand in compozitie un amestec complex de extracte naturale din flori de lavanda si diverse alte soiuri de flori, atent selectionate.Confera hainelor un parfum discret si protectie indelungata impotriva mirosurilor neplacute ce pot aparea in urma unei depozitari indelungate in sifoniere, sertare, valize sau alte spatii de depozitare a textilelor. Folositi pliculetele cu regularitate sau cel putin la schimbarile sezoniere ale garderobei.

Instructiuni de utilizare:

Scoateti pliculetele din folia de plastic protectoare. Separati carligul special din carton si introduceti-l prin deschizatura ce se afla intr-unul din cele patru colturi ale pliculetului. In sertare si in valize plasati pliculetele fara carlige. In sifoniere, folositi cel putin doua pliculete (cate un pliculet la fiecare 0.5m3), iar in sertare si in valize cate un pliculet. Inlocuiti pliculetele dupa 3 luni.

Precautii:

Evitati deteriorarea saculetului din panza si imprastierea granulelor. In cazul deteriorarii ambalajului si a contactului produsului cu pielea, spalati cu apa si sapun, limpeziti cu apa din abundenta. Evitati contactul produsului cu haine ude si evitati introducerea saculetilor in masina de spalat rufe. Pliculetele neutilizate se pastreaza in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, la distanta de alimente, accesorii de bucatarie, in locuri inaccesibile pentru copii. Atentie! Inghitirea accidentala poate provoca sufocarea. Dupa utilizare, aruncati pliculetele in containere speciale pentru colectare materiale plastice, fara a le deschide si expune continutul.

Pentru informatii suplimentare  abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici 

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.