Fleriana Odorizant Natural pentru Haine - Muscata, 3 buc

  • 1553 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV16859
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,01 Kg
Produs VANDUT de SAFILAR SRL

Descriere Fleriana Odorizant Natural pentru Haine - Muscata, 3 buc

Beneficii client:

- este un produs complet natural;

- are in compozitie doar ulei esential demuscata, distilat din soiuri de muscate din Asia;

- uleiul esential natural de muscate reprezinta unul dintre produsele cele mai distinse ale naturii;

- ideale pentru hainutele copiilor.

- durata mare de actiune de pana la 5 luni

Avantaje produs:

- nu lasa pete sau reziduri pe haine;

- se pot folosi in siguranta pentru toate tipurile de haine, atat a celor textile cat si a celor din piele, inclusive a celor mai delicate precum lana, casmir sau blanuri, sau chiar si pentru paturi;

- garanteaza o durata de actiune de pana la 5 luni.

Descriere produs:

Fleriana Odorizant Natural pentru Haine cu Extracte de Muscate este un produs complet natural, avand in compozitie doar ulei esential natural de muscate, distilat din soiuri de muscate din Asia, atent selectionate. Uleiul esential natural de muscate reprezinta unul dintre produsele cele mai distinse ale naturii. Cu aroma sa fina, acesta confera un parfum discret si protectie indelungata impotriva mirosurilor neplacute hainelor din sifoniere, sertare, valize sau alte spatii de depozitare a textilelor. Folositi pliculetele cu regularitate sau cel putin la schimbarile sezoniere ale garderobei.

Instructiuni de utilizare:

Scoateti pliculetele din folia de plastic protectoare. Separati carligul special din carton si introduceti-l prin deschizatura ce se afla intr-unul din cele patru colturi ale pliculetului. In sertare si in valize plasati pliculetele fara carlige. Utilizati doua pliculete pentru sifoniere, respectiv cate un pliculet in sertare sau valize. Pentru o dezodorizare mai puternica folositi toate cele trei pliculete.

Precautii:

Evitati deteriorarea saculetului din panza si imprastierea granulelor. Pastrati pliculetele nefolosite in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, departe de alimente si accesorii de bucatarie, in locuri inaccesibile pentru copii. Evitati contactul produsului cu haine ude si evitati introducerea pliculetelor in masina de spalat rufe. Dupa utilizare, aruncati pliculetele in containere speciale pentru colectare materiale plastice, fara a le deschide si expune continutul. Pliculetele sunt sigilate. Atentie! Contactul cu continutul este inofensiv, insa inghitirea lui accidentala poate provoca sufocare.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici 


Review-uri

Adauga un review

MARIA HUNEDOARA

+0 -0
  • MARIA HUNEDOARA
  • 23-07-2014 / 14:10
  • Rating:

cat va multumesc pentru aroma asta de muscata, de cand cautam asa ceva, ador muscatele si daca spatiul nu imi permite macar in sifonier sa le am

Adauga un review
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.