Fleriana Odorizant Natural pentru Haine - Lavanda, 3 buc

  • 1553 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV16857
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,10 Kg
Produs VANDUT de SAFILAR SRL

Descriere Fleriana Odorizant Natural pentru Haine - Lavanda, 3 buc

Beneficii client:

- este un produs complet natural;

- are in compozitie doar flori natural de lavanda recoltate din centrul si sudul Europei;

- ideale pentru hainutele copiilor;

- nu pateaza.

- durata mare de actiune de pana la 5 luni

Avantaje produs:

- nu lasa pete sau reziduri pe haine;

- se pot folosi in siguranta pentru toate tipurile de haine, atat a celor textile cat si a celor din piele, inclusive a celor mai delicate precum lana, casmir sau blanuri, sau chiar si pentru paturi;

- garanteaza o durata de actiune de pana la 5 luni.

Descriere produs:

Fleriana Odorizant Natural pentru Haine cu  Flori de Lavanda este un produs complet natural, avand in compozitie doar flori naturale de lavanda recoltate din centrul si sudul Europei, din soiuri atent selectionate. Florile de lavanda reprezinta unul dintre produsele cele mai distinse ale naturii. Cu aroma lor delicata si plina de prospetime, florile de lavanda confera un parfum discret si protectie indelungata impotriva mirosurilor neplacute hainelor din sifoniere, sertare, valise sau alte spatii de depozitare a textilelor. Folositi pliculetele cu regularitate sau cel putin la schimbarile sezoniere ale garderobei.

Instructiuni de utilizare:

Scoateti pliculetele din folia de plastic protectoare. Separati carligul special din carton si introduceti-l prin deschizatura ce se afla intr-unul din cele patru colturi ale pliculetului. In sertare si n valize plasati pliculetele fara carlige. Utilizati doua pliculete pentru sifoniere, respectiv cate un pliculet in sertare sau valize. Pentru o dezodorizare mai puternica folositi toate cele trei pliculete.

Precautii:

Evitati deteriorarea saculetului din panza. Pastrati pliculetele nefolosite in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, departe de alimente si accesorii de bucatarie, in locuri inaccesibile pentru copii. Evitati contactul produsului cu haine ude si evitati introducerea pliculetelor in masina de spalat rufe. Dupa utilizare, aruncati pliculetele in containere speciale pentru colectare materiale plastice, fara a le deschide si expune continutul.

Pliculetele sunt sigilate. Atentie! Contactul cu continutul este inofensiv, insa inghitirea lui accidentala poate provoca sufocare.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici 


Review-uri

Adauga un review

DIANA ALEXANDRU

+0 -0
  • DIANA ALEXANDRU
  • 23-07-2014 / 12:40
  • Rating:

levantica preferata meaaaa, vreau si eu 2 bucati

Adauga un review
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.